Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Follow Us
Home  /  Bröllop   /  Bohemiskt, klassiskt eller industriellt bröllop?

Bohemiskt, klassiskt eller industriellt bröllop?

Livets stora dag börjar kanske närma sig nu och tusen frågor snurrar runt i huvudet. Det finns mycket att tänka på, men ett bröllopstema kan lösa många problem. När man vet vilken ”bröllopsstil” man vill ha, så är det lättare att fatta beslut. Här tar vi en titt på stilarna Bohemiskt, Klassiskt och Industriellt. Vi har parat ihop de olika stilarna med några exempel på våra vackra inbjudningskort till bröllop. Snart ska du äntligen få säga ja till den du älskar, omgiven av nära och kära, som delar er glädje. Oavsett vilken typ av bröllop du väljer, kan vi hjälpa dig att skapa vackra inbjudningskort, save the date kort, meny-kort, bordsnummer och placeringskort som alla kan njuta av.

Den bohemiska drömmen – Inbjudningskort med blomster & natur

Om en modern tappning på den bohemiska drömmen låter lockande, då är det unika, begagnade ringar, vilda blomsterarrangemang, tyger med spets och skira material som gäller. Den här typen av bröllop kännetecknas av att det är avslappnat, jordnära, romantiskt och väldigt personligt. Håret får gärna fladdra i vinden, bedåras med en krans eller enstaka små blommor. Flätor passar också in perfekt. Här får det gärna ingå en vintage bröllopsklänning och romantiska, explosiva buketter så långt ögat kan nå. Den bohemiska stilen är naturnära och ofta barfota, så det passar bra att duka utomhus, med linneservetter och ljuslyktor på rustika träbord. Vi rekommenderar inbjudningskorten Skär Ros, Vacker Orkidé eller Magisk Pion för de bohemiska bröllopsparen.

bohemiska bröllopskort och bröllopsinbjudningar

Det klassiska bröllopet – Tidlöst och graciöst

Ibland kan det kännas onödigt att ändra på ett vinnande koncept. Det klassiska bröllopet har fortfarande allt man vill ha, med en elegans och känsla för tradition. För de klassiska brudparen gäller traditionellt mode, klassiska frisyrer, smakfull inredning och tidlös design – Perfekt för turturduvor som vill påbörja den nya delen av sitt gemensamma liv med stil och klass. Till det klassiska bröllopet rekommenderar vi de eleganta inbjudningskorten Ljuv Ros, Skär Ros och Ståtliga Pioner. 

 

Klassiska bröllopskort och bröllopsinbjudningar

Industriellt bröllop – Minimalism och texturer

En annan klar favorit just nu är det industriella bröllopet, med minimalistisk design, stora ytor och många möjligheter att skapa något riktigt unikt. Det här är en fantastisk möjlighet att leka med ljus, lyktor och ljusslingor i inredningen. Här gäller mottot ”Less is more” och eftersom det är stor fokus på texturer och enkelhet, rekommenderar vi inbjudningskorten Glänsande Marmor och Djup Marmor.

 

Elin Henriksdotter, London

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Inga kommentarer

LEAVE A COMMENT

X