Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Follow Us
Home  /  Bröllop   /  Bröllop med ett bestämt tema

Bröllop med ett bestämt tema
När det är dags för bröllopsfest kan det vara roligt att bygga den runt ett tema för att göra festen personlig. Men hur väljer man då ett tema för sitt bröllop?

Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för en bröllopsfest med tema. Kanske har ni redan en idé om hur drömbröllopet ska se ut. Många låter sina gemensamma intressen utgöra temat för festen. Har ni en passion för historia kan ni satsa på en viss tidsepok som ni tycker extra mycket om och anpassa både era bröllopskläder och festens röda tråd utefter detta. Välj om ni vill satsa på ett tema rakt igenom, det vill säga allt från kläder på er och era gäster, till mat och dekorationer.

Bröllop efter säsong
Beroende när på året ni planerar ert bröllop kan temat på bröllopet anpassas och varieras efter årstiden. Den svenska sommaren är kanske inte direkt känd för en stabil väderlek, och ett trädgårdsbröllop kan kännas lite riskabelt. Eller måste det göra det? Ett tält med golv är ett måste, inte minst för att gästerna ska kunna sitta stadigt under middagen, och det finns inget som säger att det är fel med ett tälttak även under vigseln. Är det gassande sol är det skönt för gästerna att kunna sitta i skuggan under vigselceremonin.

bröllop med bohemiskt tema och passande inbjudningar bröllopskort

Några tips på vägen
Ett temabröllop kan göra er bröllopsgäster lite stressade, inte minst när det gäller klädsel. Ett smart sätt att undvika den problematiken är att skicka med små tips och råd i bröllopsinbjudan. Då kommer många av era gäster känna sig betydligt tryggare och tacka ja med gott mod. Ett bröllopsprogram är också ett bra sätt att förstärka upplägget på bröllopet med. I bröllopsprogrammet kan ni skriva in huvudpunkterna för bröllopet och sedan låta toastmastern ta hand om det gästerna vill överraska er med.

bröllopskort inbjudan festkort vackra blommor med blå detaljer och rosa blommor

Therese Wijk

Inga kommentarer

LEAVE A COMMENT

X