Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Follow Us
Home  /  Bröllop   /  Bröllopsklänningar som är Riktiga Konstverk
festkort till bröllop och fest

Från Oskuldsfullhet till Kärlek

Trender kommer och trender går, men unika konstverk består. Traditionellt sett ska brudklänningen givetvis vara vit, och så har det varit sedan början på 1800-talet, speciellt för familjer inom de högre stånden. Vita brudklänningar symboliserade oskuldsfullhet, kristendom och välstånd, för de som hade råd med en klänning som bara kunde användas en gång i livet.

Idag har vi lättat upp lite och det vi främst vill bevisa med vår unika ceremoni är att vi älskar varandra, och det vågar vi göra utan att dölja vilka vi är och vad vi står för. Den nalkande, världsomvälvande dagen sker bara en gång i livet, och det är fantastiskt att vi har möjlighet att verkligen uttrycka vilka vi är med hjälp av dekor, inbjudningskort och klädesval. Man kan fråga sig själv vad som är mer intressant: Mariekex eller färgglada macarons?

Lysande Färger eller Mjuka Blomstermotiv

I dagens kreativa designlandskap, kan brudar förgylla och lysa upp bröllopet med LED-klänningar, fiberoptik, intensiva färger, handmålade silkesklänningar, komplicerade handbroderier och actionmålade Pollock-inspirerande tyger. Kreativa par kan också designa sina egna tyger, med hjälp av olika hemsidor på nätet, och få sitt unika tyg på posten. Är du inspirerad att plocka fram penseln och akvarellerna? Om du inte har tid med det, finns det många uppfinningsrika modedesigners till ditt förfogande.

 

Couture-sömmerskan och designern ”Evey” tillverkar hisnande kreationer som verkligen borrar sig in i minnet, med fiberoptiska ljusslingor, LED-lampor och (minst sagt) modiga färgval. För en mer sofistikerad palett har vi Claire La Fayes handmålade mästerverk ”In Bloom”, som är förskönad med unika blomsterinspirerande motiv i mjuka, varma färger. Om du är sugen på att investera i något så exklusivt, handgjort och unikt som ett bärbart konstverk, så finns det ingen bättre dag att ta det tillfället än din egen underbara bröllopsdag.

 

Elin Henriksdotter, London

Photo credit: Claire La Fayes, In Bloom

Inga kommentarer

LEAVE A COMMENT

X