Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Follow Us
Home  /  Bröllop   /  Kreativa Bröllop

Kreativa Vigslar & Speciella Inbjudningskort till Bröllopet

Är du sugen på att imponera på dina gäster med vackra inbjudningskort till ett bröllop av väldigt kreativ natur? För äventyrslystna par finns det många intressanta twistar på bröllopsceremonin att utforska. Vad sägs om ett giftermål under vatten, i ett snökapell i Lappland, en ceremoni 155 meter under jorden i Salas Silvergruva eller en färgglad luftballong över Afrikas böljande savanner? Om budgeten inte tillåter ovanstående och man råkar befinna sig i Portland, USA, kan man också göra som det sötsugna paret Alison och Adrian, och gifta sig på munk-Meccat Voodoo Doughnut.

 

Inbjudningskort till bröllop med våtdräkt eller norrsken

För turturduvor som inte har något emot kyla och väta finns det några speciella alternativ för vigselceremonin. Vad sägs om ett undervattensbröllop? Då får dina gäster en ordentlig överraskning när de öppnar sina vackra inbjudningskort till bröllopet. Först åker våtdräkterna på, men bruden och brudgummen kan lyckligtvis ta på sig bröllopskläderna ovanpå.

norrskens bröllop med vackra blå inbjudningar och bröllopskort

 

Vigslar på Snökapellet i Igloo Village i Lappland kräver att gästerna pälsar på sig ordentligt, vilket man nog borde nämna i inbjudningskorten till bröllopet. Med tjocka, varma vinterkläder kan gästerna få njuta av norrsken om ni har ordentligt med tur.

 

Vackra inbjudningskort till ett bröllop under jorden

Ett underjordiskt bröllop låter dramatiskt, eller hur? Detta är definitivt en passande destination för bröllopspar med smak för dramatik, poesi, magi och historia. Sala Silvergruva erbjuder en miljö med branta, vackra bergväggar upplysta av levande stearinljus. Inbjudningarna till detta bröllop kan bli lite färre, då bara 60–110 gäster får plats. Med den fantastiska akustiken är det också en väldigt god idé att ha ett inslag av levande musik.

 

Luftballongsbröllop – Inbjudningskort till bröllop högt upp i luften

Luftballongsbröllop, är det inte en oemotståndligt romantisk fantasi? Man kan gifta sig i en luftballong på många olika ställen i Sverige, och även i resten av världen. Hur skulle dina gäster reagera om de fick ett vackert inbjudningskort till ditt bröllop och insåg att vigseln skulle äga rum högt upp i luften? Lite flexibilitet med datumet är att rekommendera, eftersom ballonger inte kan flyga i alla väder på grund av säkerhetsrisker.

kreativa bröllop och bröllopskort och festkort

Ett sött budget-alternativ

Sist men inte minst har vi det sötsliskiga alternativet på Voodoo Doughnut i Portland – något för gottegrisarna. Där kan gäster frossa i en buffé med alla tänkbara versioner av den amerikanska munken, och vigseln utförs av en man i en doughnut-kostym. ”Why not?”

 

Elin Henriksdotter, London

Inga kommentarer

LEAVE A COMMENT

X