Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Follow Us
Home  /  Bröllop   /  Lantligt tältbröllop med fokus på tryckta detaljer

I detta blogginlägg delar Sandra, som är en del av teamet på The Paper Story, med sig av hur det var att planera sitt och numera maken Jonas bröllop. Det kommer en hel del tips och inspiration som kan vara bra att ha med sig om ni är i planeringsstadiet av ert bröllop. Självklart kommer fokuset vara på de tryckta detaljerna.

Personliga trycksaker till ert bröllop hos The Paper Story

Hur vi började planera bröllop

Vi började planera bröllopet några månader efter förlovningen. Det gav oss lite mer än ett år för alla förberedelser. Det var inte så intensivt i början. Då handlade det om att boka plats för vigsel och festen samt att bestämma oss för ett datum. Under den första planeringsperioden bestämde vi även vilket tema vi ville ha för bröllopsdagen. Vi funderade mycket över hur vi önskade att känslan skulle vara för våra gäster. Därefter följde några intensiva månader då vi behövde planera hur vi rent praktiskt skulle anordna ett bröllop där festen hölls utomhus i ett tält. När delarna kring tältet var förberett så kunde vi under de återstående månaderna spendera vår tid på detaljerna, såsom inbjudan och dekoration av trycksaker.

 

Fokus på tryckta detaljer

Att planera hur vi ville dekorera samt ta fram de produkter som skulle tryckas var en av de absolut roligaste delarna av förberedelserna inför vårt bröllop. Vi ville att våra gäster skulle känna att bröllopsfesten var avslappnad och spegla konceptet med ett lantlig tältbröllop. För att sätta vår egen personliga prägel på detaljerna kombinerade vi gamla föremål med svenska sommarblommor och trycksaker på naturpapper. Genom att gå på loppisar och fråga släktingar samlade vi på oss många gamla föremål såsom en antik cykel, tavelramar och resväskor. Allt för att skapa den rätta känslan. Vi fick även låna halmbalar, fick vimplar uppsydda och vikte gamla böcker för att förstärka konceptet ytterligare.

 

Bröllopsmarknad

Efter att vigseln var klar i kyrkan och alla gäster anlänt till platsen för festen så inledde vi festen med en bröllopsmarknad. Gästerna fick förrätten ståendes samtidigt som de fick gå omkring och mingla med oss och varandra. Vi hade även förberett olika lekar till gästerna. Det fanns allt från krocket och luftgevärsskytte, till att kasta pil och få ner burkar. Detta satte en härlig avslappnad prägel för hela festen.

 

Bröllopsprogram

När det sedan var dags för middagen inne i tältet var det många av våra gäster som uppskattade att vi hade ett bröllopsprogram. Alla våra gäster fick varsitt exemplar utav bröllopsprogrammet. I programmet fanns berättelsen om hur vi blev tillsammans, hur frieriet gick till, information om alla gästerna, meny och en hälsning från våra värdar för festen.

 

Sammanfattningsvis så fick vi fram ett koncept för hela bröllopet med väldigt enkla medel. Vi satte tidigt ett tema och höll oss till det när vi planerade festen. Temat formade hur dukningen blev och vilka trycksaker vi ville ta fram. På så sätt fick vi vårt drömbröllop och den känslan som vi hade som mål för hela festen.

Skräddarsydda trycksaker till ert bröllop

Roliga detaljer till ert bröllop hittar du hos The Paper Story

Designa personliga inbjudningskort hos The Paper Story

Bröllopsprogram och tidning skräddarsydd till ert bröllopPlaceringskort med skräddarsydd design från The Paper Story

Om ni är intresserade av att ta fram ett bröllopsprogram till ert kommande bröllop så hittar ni information om hur det går till här.

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Inga kommentarer

LEAVE A COMMENT

X