Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Follow Us
Home  /  Bröllop   /  Planeringskalender till ert bröllop

Att fråga eller få frågan om man vill gifta sig och dela resten av livet med sin partner är något som många drömmer om att få uppleva. Tiden efter förlovning får ofta ett härligt skimmer över sig av hurrarop och lycko-önskningar. Många upplever en förväntan i luften på att något nytt är på ingång och längtar efter att få dela allt tillsammans med sin partner. Dock finns det något viktigt att göra innan man är där. Nämligen att planera bröllopet och uppleva den festligaste dagen i livet: bröllopsdagen!

Självklart så är det unikt för varje brudpar vad som just de behöver fokusera på i planeringen. Det är många olika faktorer som avgör hur mycket som ska planeras i förväg. Är det ett litet eller stort bröllop? Ska maten köpas in eller lagas den av andra? Sy upp klänning eller köpa en som redan är designad? Det är många frågor som ska besvaras.

Att planera sitt bröllop kan vid första tanken kännas övermäktigt. Men andas och ta en uppgift i taget! Då har ni alla förutsättningar för att er stora dag ska bli precis så som ni önskar och drömmer om.

Planeringskalender för ert bröllop

Gratis att ladda ner

Vi på The Paper Story har tagit fram en planeringskalender som ni gratis kan ladda ner och skriva ut. Gå in på Nedladdningsbart så hittar ni den där. Stort lycka till på resan till er perfekta bröllopsdag!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

Inga kommentarer

LEAVE A COMMENT

X