Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Follow Us

Så handlar du hos The Paper Story

Hos oss på The Paper Story så ska det alltid vara enkelt och tryggt att beställa kort. Så här går det till i sju steg:

Ett.  Välj ett tema och vilket typ av kort som du vill beställa.

Två.  Välj antal och lägg ordern i inkorgen. 

Tre.  Gå till inkorgen (Cart). Där skriver du in vilken text du vill ska stå på kortet. Läs igenom så att texten är hundra procent rätt.

Fyra.  Beställ och betala.

Fem.  Ett exempel på hur kortet kommer att se ut skickas till din mail inom 1-3 vardagar.

Sex.  Svara på mailet för godkännande eller eventuella ändringar. Två korrekturer ingår alltid i varje beställning.

Sju.  Korten trycks och efter cirka tre vardagar så levereras korten hem till dig.

Grafiska produkter till bröllopsdagen

Att gifta sig är helt fantastiskt. Det ska vara drömmigt till bristningsgränsen och tidernas fest. Få dagar är så genomtänkta och välplanerade som bröllopsdagen. Det är är därför som vi gärna vill vara en del av dagen med de produkter som finns hos oss på The Paper Story. Vi tror nämligen att det är en alldeles för viktig dag för att kompromissa. Allt ska vara perfekt och det finns inte utrymme för att något ska bli fel. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att skapa livets viktigaste fest och därför har vi satt ihop tips för att guida dig en bit på vägen.

Ett.  Tänk igenom vilka ni är och vad ni vill ha ett för känsla för festen. Hitta sedan ett designtema som passar just till det bröllop som ni har drömt om. Om det känns svårt att välja så försök att med tre ord beskriva hur ni vill att känslan ska vara. Är ni till exempel ett sprudlande par med mycket som händer runt omkring er, ja då kan tre ord exempelvis vara färgstarkt, överväldigande och glatt.

Två.  När ni valt ett tema så fundera vidare på vilka produkter ni vill beställa. Hos oss finns i varje tema: save-the-date-kort, inbjudningskort, informationskort, vigselprogram, festprogram, placeringskort och bordsnummer.

Tre.  Skriv ner all information som ni vill delge era gäster. Korrekturläs, korrekturläs och korrekturläs. Tänk på att det är svårt att göra ändringar i texten när beställningen är lagd. Lägg därför tid på att läsa igenom texterna en extra gång och kontrollerat så all information stämmer och att inga stavfel finns i texten. Beroende på hur långt i processen vi har hunnit, så är det självklart möjligt att göra ändringar men då är det mot en extra kostnad.

Fyra.  Lägg er beställning.

Fem.  Inom 1-3 vardagar så får ni en korrektur på er beställningen till er mail.

Sex.  När ni ser hur just era produkter blir så besvarar ni mailet med att det är godkänt eller specificerar hur ni önskar några ändringar. Två korrekturer ingår alltid i varje beställning.

Sju.  Låt det sedan pirra till i magen! Inom bara några dagar så kommer det ett paket på posten med alla de produkter som ni har beställt. Sen är det bara för den magiska dagen att komma.

X