Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Follow Us
  • No products in the cart.

Skräddarsydd design

Ett bröllop är ofta den största festen man bjuder in till i livet och dessutom den mest minnesvärda. Då önskar många att det ska bli personligt och precis som man har tänkt sig. Därför erbjuder vi utöver de kort som finns i vår webbshop även personlig skräddarsydd design av trycksaker. Vi designar era bröllopskort till unika och personliga kort efter just era önskemål och behov. Vi ser till att det blir en enhetlig form och stämning på save-the-date-kort, inbjudningskort, menyer, placeringskort, informationskort, bordsnummer, vigselprogram och bröllopsprogram. 

Så här går beställningsprocessen till hos The Paper Story:

1. Ta er först tid och fantisera över hur ni vill att era bröllopskort ska se ut: mjuka färger, bohemiskt, retro, modernt eller kanske klassiskt? Sommarfärger eller höstkulörer? När ni bestämt er för att arbeta med oss, leder vi er genom processen där ni kommer fram till det som känns precis rätt för er. Denna process ingår i betalningen.

2. När vi erhållit alla texter, namn och datum som ni vill ha med på korten sätter vi igång och designar era drömkort. Vi måste ha texterna en månad innan ni behöver den färdiga produkten.

3. Vi presenterar tre olika förslag för er att välja mellan.

4. När ni bestämt er för ett av förslagen så ingår tre rundor med ytterligare ändringar.

5. Sedan godkänner ni slutresultatet, korten trycks och postas till er.

6. Stort grattis på er bröllopsdag!

Har ni frågor eller funderingar hör av er till oss: hello@thepaperstory.com

skräddarsydda bröllopsprogram

X